23948sdkhjf

ABB og Grønbech & Sønner etablerer pumpe-samarbejde

Formålet med samarbejdet er at tilbyde en komplet serviceløsning, som omfatter alt fra pumpen over motoren og til frekvensomformeren.
Begge parter råder over en række værksteder, som tilsammen dækker hele Danmark, så der aldrig er langt til kvalificeret service. I samarbejde opnås større kompetence og adgang til flere ressourcer. Kompetencerne spænder vidt og rækker ud over egne produkter og fabrikater.

- Med dette samarbejde tilbydes en veluddannet stab af serviceteknikere, som løbende udvikler deres kompetencer, og som råder over moderne værktøjer. Ved at forene viden fra de to virksomheder, kan der leveres en hurtigere og mere effektiv service, som udmønter sig i den mest økonomiske løsning, udtaler Axel Bang-Berthelsen, administrerende direktør hos Grønbech & Sønner.

Løser problemerne i fællesskab
Samarbejdet henvender sig til alle segmenter, såsom industri, energi, vand-/spildevand og offshore, uanset behovet, og det er muligt at få løst akutte problemer 24 timer i døgnet alle årets dage. Det er også muligt at arrangere systematisk vedligehold, således at pludselige driftsforstyrrelser kan undgås, idet det hele kan samles i en serviceaftale, der gør det enkelt for kunden.

- Kunden vil opleve ægte ”one stop shopping”, idet han blot skal henvende sig til Grønbech & Sønner eller til ABB, som derefter løser problemet i fællesskab. Kunden modtager én faktura og al den relevante dokumentation, siger Claus-Henrik Jørgensen, direktør hos ABB om fordelene ved samarbejdet.

Grønbech & Sønner er specialister inden for servicering af pumper, en ekspertise som er opbygget gennem mere end 30 år. Med en række kendte pumpefabrikater i ryggen, som fx KSB m.fl., udfører Grønbech alt arbejde fra forebyggende til akut service og vedligeholdelse. Der tilbydes fejlfinding, udskiftning af sliddele, renovering, opretning og opgradering. Der udføres desuden service på aktuatorer, doseringssystemer samt alle former for ventiler.

ABB har mange års erfaring i service og reparation af alle typer af motorer og frekvensomformere samt hele den elektriske installation og automationssystemer. Virksomheden hjælper kunder med den løbende vedligeholdelse og assistance, når uheldet er ude. Ud over selve motoren kan det fx være motorværn, kontaktorer og plc’er.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094