23948sdkhjf

100-200 nye medarbejdere på vej

Den fynske producent af svejserobotter, Inrotech, forventer eksplosiv vækst de kommende år

Om fire år forventer Inrotech at omsætte for 750 mio. kr. – eller godt 20 gange så meget som de 35 mio. kr., man omsætter for i dag. Samtidig skal medarbejderstaben udvides fra de nuværende 31 til godt 200. Sådan lyder virksomhedens ambitiøse plan, skriver Fyens.dk.

Væksten skal komme fra fire nye standardrobotter, som tirsdag blev præsenteret for 45 af virksomhedens kunder på et seminar i Odense.

- Nu står vi med fire standardprodukter, som betyder, at vi kan skalere voldsomt globalt og vokse med virksomheden, når vi kan få meget større volumen på. Det betyder også, at vi er blevet mindre sårbare, fordi vi står med produkter, som vi kan levere til flere forskellige brancher og til alle verdensdele, så vi ikke er afhængige af et enkelt marked, siger salgs- og marketingsdirektør Morten Arndal til Fyens.dk.

Inrotech har rødder på Lindøværftet og i skibsindustrien, men med de nye robotter vil man for alvor bevæge sig ind i offshore- og vindmølleproduktion samt andre steder, hvor store stålkonstruktioner skal svejses sammen.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/erhverv/Nye-robotter-paa-hylden-Odense-virksomhed-vil-ansaette-100-200-flere/artikel/3306209

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141