23948sdkhjf

LMT Group overtager PLM Group

PLM Group er Dassault Systèmes SolidWorks' største partner inden for løsninger til produktudvikling og innovation i Nordeuropa med over 5.000 industrikunder i Norden og Baltikum.

Siden 2014 har PLM Group også været forhandler af 3D-printere fra 3D Systems, HP og MarkForged. PLM Group omsætter for cirka 350 mio. svenske kr. og har 130 ansatte

- Overtagelsen passer godt ind i vores strategi om at satse på handel med industrien, hvor teknologi og de tilhørende kompetencer er i fokus. Det åbner desuden op for helt nye produkt- og markedsområder, udtaler Jörgen Fredsson, CEO i LMT Group.

- Sammen med LMT Group kan vi udvikle og tilbyde omfattende løsninger inden for Industri 4.0 og digitalisering til vores kunder, forklarer Jan Lundström, CEO i PLM Group.

LMT Group er en teknikhandelskoncern, der leverer produktionsløsninger inden for maskiner, automatisering, værktøjer, industrimaterialer og tilhørende service til den nordiske produktionsindustri.

Koncernen består af virksomhederne Ravema med aktiviteter i Sverige, Norge og Finland samt Din Maskin med aktiviteter i Sverige og Norge. Koncernen har cirka 185 ansatte og omsætter for cirka 900 mio. svenske kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078