23948sdkhjf

Hoyer Motors opruster i Sverige

Hoyer Motors styrker virksomhedens aktiviteter i Sverige med ansættelsen af erfaren ekstern sælger.
Sverige er Hoyers tredjestørste marked, og man ønsker derfor hos både Hoyer Motors og Hoyer Transmissions at være placeret i markedet. Fokus i Sverige er salg af elektromotorer til primært marineindustrien, men også land-baseret industri.

- Den høje økonomiske vækst i Sverige, og naboskabet mellem vores lande, gør Sverige yderst attraktiv som indsatsområde for Hoyer. Desuden ønsker vi i Sverige, som på vores andre markeder, en lokal forankring, udtaler Thomas Klausen, sales manager hos Hoyer.

Erfaren sælger hentet fra konkurrent
Adam Sverkén kommer fra konkurrenten VEM Motors og har stor erfaring med elektromotorer. Han er svensker og bosiddende i landet.

Til at varetage de svenske kunders daglige aktiviteter, har Hoyer en intern sælger, der naturligvis taler flydende svensk.

- Ansættelsen af en ny key account manager i Sverige sker som et naturligt led i vores vækststrategi. Sammen med area sales manager, Louis Svane, skal Adam Sverkén være medvirkende til den fortsatte etablering af Hoyer Motors og Hoyer Transmissions som den fortrukne logistikpartner på elektromotorer og standard transmissionsprodukter, fortæller Thomas Klausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078