23948sdkhjf

Faste kunder kom gennem Metal Supply

HG Finmekanik er flittig bruger af Metal Supply. Tusinder af læsere er blevet opmærksom på virksomheden, der også har fået flere faste kunder gennem portalen.
HG Finmekanik har været medlem af Metal Supply siden 2008, og lige fra starten har Hans Erik Gøtterup været flittig bruger af portalens muligheder.

Og det har givet bonus. Både store og små kunder har fundet frem til den sydøstsjællandske specialist i drejede, finmekaniske emner.

- Jeg har naturligvis også prøvet andre, ting men det er Metal Supply, jeg har haft størst succes. Metal Supply er mere målrettet, siger Hans Erik Gøtterup.

Store industrikoncerner imellem
På Metal Supplys forum for kompetencer har HG Finmekanik haft mulighed for at annoncere ledig kapacitet på virksomhedens CNC-drejebænke.

- Jeg har haft mange positive henvendelser. Og endnu vigtigere, så har jeg fået otte gode kunder, og det synes jeg er rigtig godt, når man tænker på, at det blot er for min lille virksomhed, fortæller Hans Erik Gøtterup.

Han tilføjer, at det både er almindelige små og mellemstore virksomheder, der har fundet HG Finmekanik gennem Metal Supply, men også store industrikoncerner er kommet ad den vej.

Om HG Finmekanik
Hans Erik Gøtterup grundlagde virksomheden i 2007, da han fik tilbuddet om at overtage nogle CNC-drejemaskiner, der kan dreje emner fra ø0,5-ø20 mm.

I dag producerer virksomheden, der har hjemme i Hårlev på Sjælland, især finmekaniske del til danske industrivirksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078