23948sdkhjf

LT-Automation i ny alliance

Den nordjyske konsulentvirksomhed har indgået et samarbejde med Intelligent Systems.
LT-Automation rådgiver virksomheder om automatiseringsprocesser og indførelse af robotteknologi og har i den forbindelse etableret et professionelt netværk, hvor flere parter kan samarbejde om at give kunderne de mest optimale automatiseringsløsninger.

Intelligent Systems er nyeste medlem af LT-Automations professionelle netværk.

- Fremtiden tilhører netværksvirksomhederne! Teknologi, markeder, muligheder og trusler udvikler sig hurtigere end nogensinde. Svaret på denne udvikling er små og agile virksomheder, som hurtigt kan tilpasse sig og indgå i netværk, der kan skabe innovation og bringe viden og kompetencer i spil på en helt ny måde, og levere mere værdi til kunderne. Vores samarbejde med LT-Automation er et eksempel på dette. Vi supplerer hinandens evner og styrker hinandens kompetencer, siger Niki Nicolas Grigoriou, Intelligent Systems.

Intelligent Systems er en danskejet konsulent- og projektvirksomhed, der udvikler software til intelligent styring af større automatiserede anlæg, som anses at være forretningskritiske.

- Vi oplever en større efterspørgsel i markedet efter uvildig rådgivning omkring intelligent styring af automatiserede anlæg. Virksomhederne efterspørger software til automatisering - software der integrerer forretningssystemer og industriel automatisering og giver mulighed for at tilføje intelligens, skaber overblik og muliggør optimering. Kunderne ønsker rådgivning inden for flere områder, når der skal automatiseres, siger direktør Lasse Thomsen, LT Automation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109