23948sdkhjf

Det sker: Spåntagningsdage med fokus på vækst

KJ Værktøj og Flextek demonstrerer et sandt overflødighedshorn af maskiner, værktøjer og automationsløsninger den 11. og 12. maj i Hedensted.
Så er det atter tid til KJ Værktøjs og Flekteks traditionelle åbent hus-arrangement; Spåntagningsdage.

Traditionen tro bliver der i løbet af de to dage præsenteret en række maskiner og værktøjer, ligesom der også vil være en række faglige indlæg.

Årets gæstetalere er:
Onsdag den 11. maj:
Mikael Nielsen, produktionschef, Nilpeter A/S: ”Sådan klarer du konkurrencen mod lavtlønsområderne” - hør hvordan Nilpeter har sikret sig et markant videns- og teknologiforspring ved blandt andet at investere i bearbejdningsceller og robotceller.

Mads Blærerøv Christensen: ”Din kone er ikke sur. Det er dig, der håndterer hende forkert, og det skal vi have rettet op på...” - oplev Blærerøven for fuld udblæsning. Få noget at tænke over - og grine af!

Torsdag den 12. maj:
Jens Drejer Husted, director, Supply Chain & Procurement, Terma A/S: “Terma's syn på fremtidens produktion i Danmark” - hør om fremtidens krav til produktion og underleverandører i Danmark.

Steen Bocian, cheføkonom, Danske Bank: ”De økonomiske udsigter for dansk økonomi” - hør hans bud på mulighederne og udfordringerne for den danske økonomi de kommende år.

På maskinsiden vil man blandt andet kunne finde maskiner fra FPT, Okuma, Hedelius, YCM og Universal Robots.

På værktøjssiden vil man blandt andet præsentere Helitang Upfeed, en ny high feed fræser fra Iscar, som vises i Danmark for første gang. Andre nyheder er Iscar’s Chatterfree til hårdmetal endefræsning og Iscar’s Sumocham til boring.

Se hele programmet på http://viewer.webproof.com/pageflip/334/...

Tilmelding senest 4. maj på KJ Værktøjs hjemmeside eller Jette Jørgensen, KJ Værktøj på tlf. 4698 6721.

Spåntagningsdage afholdes hos:
Flextek A/S
Kildeparken 30
8722 Hedensted

Begge dage fra 9.30-16.00.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078