23948sdkhjf

Scape overtegnet inden børs-entre

Udbuddet af op til 35 millioner kroner blev massivt overgået

Den fynske robotvirksomhed Scape Technologies har fået en forrygende start forud for børsnoteringen på Nasdaq First North.

Med tegningsordrer på over 100 mio. kr. er Scape Technologies’ udbud af nye aktier succesfuldt afsluttet. Udbuddet af op til 35 mio. kr. blev dermed solidt overtegnet.

- Jeg er både meget tilfreds og meget stolt over den store opbakning bag Scape Technologies' børsnotering fra så mange danske investorer, og jeg hilser de mange nye aktionærer i selskabet velkommen, siger Søren Bøving-Andersen, der er robotvirksomhedens administrerende direktør og fortsætter:

- Fra i morgen starter arbejdet med at implementere vores udviklings- og vækstplan. Vi går til arbejdet med den største respekt for aktionærernes tillid til selskabets løsninger, medarbejderne og ledelsen og ser frem til løbende at rapportere om vores fremskridt.

I alt går Scape Technologies på børsen med over 3.300 nye aktionærer og en samlet markedsværdi på 116,8 mio. kr. Første handelsdag på Nasdaq First North Denmark forventes at være den 26. november.

Scape Technologies påtænker at bruge kapitalen fra salget til at udvikle et 3D-baseret interface til selskabets teknologiske løsning.

I dag skal Scape Technologies' ingeniører meget langt ind i processerne i forbindelse med et konkret salg til en kunde. Men et mere brugervenligt interface vil gøre det lettere for kunderne selv at integrere Scape Technologies' robotløsning.

Derudover skal en del af pengene bruges på en endnu mere professionel salgs- og serviceorganisation.

Om Scape

  • Scape Technologies har udviklet et særligt "bin picking-robotsystem" og har allerede i dag solgt selskabets robotteknologi til en række af Tysklands førende bilproducenter.
  • Deres robotløsning, der integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og software til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094