23948sdkhjf

Rival udvider med endnu en robot

Investeringen er næste etape i virksomhedens succesfulde tostrengede produktionsstrategi

Den nye Kawasaki-robot fra Bila arbejder sammen med Rivals YCM-fræser, som typisk bearbejder emner med snævre geometriske tolerancer og fine overflader. Begge maskiner er en del af Rivals lille fræsegruppe. Netop nu produceres emner til en stor, dansk robotproducent, kunder i forsvarsindustrien og en nøgleboksproducent.

Rival har gennem det seneste år implementeret en tostrenget produktionsstrategi, og den nye robot er et væsentligt led i den videre udvikling af strategien.

- Med den nye strategi har vi suppleret vores tilbud til kunderne. Gennem udbygning af forretningen med en vækst af nye medarbejdere, som på vores nuværende maskiner arbejder om aftenen og natten, kan vi nu også producere helt andre emner end dem, vi typisk har lavet. Det har udvidet samarbejdet med eksisterende kunder og tiltrukket nye, fortæller salgschef Christian Aarup.

- Flere af vores nuværende kunder har forskellige typer af emner, som de ønsker, vi skal serieproducere. Det behov kan vi nu opfylde. Vi ved, det har stor betydning for kunderne, at de kan samle flere opgaver hos én samarbejdspartner, uddyber han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109