23948sdkhjf

Konkursramt virksomhed får ny ejer

Sydjysk maskinfabrik overtager Ferreo

Maskinfabrikken Bema i Haderslev har overtaget alle aktiviteter i maskinfabrikken Ferreo, som hidtil har haft til huse i Bjert ved Kolding. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Nu flyttes produktionen, og med den en del medarbejdere, til Bemas produktionsanlæg i Haderslev. Overtagelsen er rent juridisk effektiv per 12. november.

- Med overtagelsen vil vi kunne udnytte vores produktionsanlæg i Haderslev på den bedste måde, og Bemas og Ferreos håndværkere supplerer hinanden, så vi sammen kan løfte hele paletten af opgaver. Samtidig kan vi styrke det samlede produktionsflow og udnytte styringsværktøjerne bedre til fordel for vores kunder, siger administrerende direktør Jørgen Strøm, Bema.

Blandt andet er Bema ISO-9001 certificeret, og Ferreo kommer dermed også til at arbejde efter denne standard.

To specialister, nye produktionsområder
Bema og Ferreo er grundlagt i henholdsvis 1947 og 1948, og de har gennem årene arbejdet sig frem til en stor ekspertise inden for deres respektive arbejdsfelter.

Bema er specialiseret i teknologi til transportsnegle og er i dag en ordreproducerende virksomhed, som både leverer komponenter og komplette løsninger inden for snegletransport.

Ferreo leverer procesudstyr i rustfri stål til industrien. Produktsortimentet er ganske omfattende og omfatter både klassiske produkter som tanke, inddampere og varmevekslere til mere specielle løsninger som fluidbeds, tørrekamre, cykloner og tryktanke.

Overtagelsen vil give muligheder for nye produktionsområder, hvor de to virksomheders ekspertise kan skabe ny synergi. Det gælder eksempelvis såkaldt sortstålsproduktion af tanke og skorstene, da Bema allerede har et område dedikeret til sortstålsproduktion, og Ferreo har beskæftiget sig med disse produkttyper i mange år, blot i rustfri stål.

Ferreo blev erklæret konkurs i slutningen af oktober, efter virksomheden selv havde indgivet sin konkursbegæring.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095