23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S
Leif Juul Jørgensen og Mitsuharu Kawamoto er begge udtrådt af bestyrelsen. Michael Hedegaard Lyng (koncerndirektør, CFO i NKT Holding A/S) og Takao Tanaka, Japan er herefter indtrådt.

”BWSC is a global provider of tailor-made turnkey power plant solutions”

Dansk Arbejdsgiverforening
Karoline Klaksvig tiltræder som ny arbejdsmiljøchef den 2. maj 2011. Hun kommer fra en stilling som souschef i Internationalt og Politisk sekretariat i Arbejdsskadestyrelsen, hvor hun bl.a. havde fokus på grundlæggende forandringer af arbejdsskadesystemet.

Dansk Arbejdsgiverforening er hovedorganisation for 13 arbejdsgiverorganisationer på det private arbejdsmarked inden for industri, handel, transport, service og byggeri.

Foss A/S
Peter Henrik Kürstein-Jensen (adm. direktør i Radiometer Medical ApS) er fratrådt som bestyrelsesformand og er herefter tiltrådt som næstformand. Ny formand er Peter Alexander Foss, der samtidig er udtrådt af direktionen.

Foss udvikler analytiske instrumenter til bl.a. fødevareindustrien.

Jydepejsen A/S
Benny Jensen, 48 år, er ansat som ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling som produktionschef hos Morsø Jernstøberi.

Den hidtidige adm. direktør Henrik Nielsen fortsætter som salgschef.

LG Electronics
Jan Wilhelmson er med virkning fra 1. maj ansat som nordisk salgschef inden for forretningsområdet Air-Conditioning & Energy Solutions (AE). Han kommer fra en stilling som salgschef hos virksomheden Ventilationsutveckling.

Rekrutteringen af Jan Wilhelmson er et led i LG’s omfattende satsning på det nordiske marked.

Sanistål A/S
Matthias Max Schon, Tyskland, er udtrådt af bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093