23948sdkhjf

Nilfisk-direktør afviser fusionsrygter

Aktionær i Nilfisk, Hedgefonden Primestone Capital, lagde tidligere på året op til en fusion mellem danske Nilfisk og amerikanske Tennant, hvilket blev afvist af Tennant.

Men da Primestone i sidste uge fordoblede sin aktieandel i Nilfisk fra 5,61 pct. til 10,33 pct. blussede fusionsrygterne op igen. Det skriver dagbladet Børsen.

Det er chefanalytiker i Alm. Brand, Michael Friis Jørgensen, der er ude i spekulationerne om fusionen, som dog afvises af Hans Henrik Lund, administrerende direktør i Nilfisk.

- Vores udgangspunkt er fuldstændig uændret fra det, vi kommunikerede i august, nemlig at vi har lagt fusionsplanerne på hylden. Så det er det, siger Hans Henrik Lund og understreger, at han selvfølgelig er super glad for Primestones engagement i virksomheden.

Nilfisk har netop fremlagt regnskab for tredje kvartal. Her har man nået en omsætning på 253,6 mio. euro, men ender dog med et samlet underskud på 10 mio. euro. Underskuddet skyldes særlige poster på 29,6 mio. euro i regnskabsperioden, blandt andet nedskrivninger og omstruktureringer i forbindelse med et spareprogram.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079