23948sdkhjf

Venter gerne fire år på ordrerne

Willbrandt Gummiteknik er fast inventar på Elmia Subcontractor. De ved derfor, at det tager tid at bearbejde det svenske marked

De sidste syv år har Willbrandt Gummiteknik udstillet på Elmia-messen. Haslev-virksomheden har sin egen stand uden for de to fællesstande, og det har man ganske enkelt valgt, fordi man vil fremstå mere ”svensk”.

Administrerende direktør Johnny F. Anekjær har været med i alle syv år, og han ved derfor, at det kræver tålmodighed at bearbejde de svenske industrivirksomheder.

- Vi forventer ikke at få ordrer med hjem, men at få nogle kontakter, som så kan give ordrer om to-fire år. Nogle af vores store, svenske kunder er nogen, vi mødte her på messen for tre-fire år siden. Så vi vil gerne finde nogle tekniske kontaktpersoner inden for udvikling, som vi ikke bare kan finde på firmaernes hjemmesider, så vi kan komme i dialog med dem, fortæller han til Metal Supply.

Han roser messen for at være meget alsidig, og Willbrandt Industrigummi sigter netop bredere end den generelle industri. Det kan for eksempel være jernbaneindustri, militæret og den maritime industri.

- Her plejer at være alt fra de små maskinfabrikker og til Volvo, fortæller Johnny F. Anekjær.

Da Metal Supply mødte ham onsdag eftermiddag, var han da også godt tilfreds med messens forløb indtil videre.

- Jeg synes den har været god. Der har måske været messer, hvor der har været mere gang i den en onsdag. Torsdag er nogle gange der, hvor alle kommer. Men det er kvaliteten og ikke kvantiteten, der gælder, og der synes jeg, der har været nogle gode leads, siger han.

- Men det er også vigtigt at være her og hilse på de eksisterende kunder. Og især for mig, der ikke kommer så meget ud til dem mere, men har bygget dem op i sin tid. Der er det jo billigere at være her, end at skulle rundt til dem alle sammen, slutter Johnny F. Anekjær.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078