23948sdkhjf

KJV køber sig ind i nordjysk automations-komet

Den nordjyske automations- og robotvirksomhed Technicon går nu sammen med KJV, der har hovedsæde i Odense.

Der bliver tale om et strategisk partnerskab, som indebærer, at KJV erhverver 45 pct. af aktierne i Technicon.

KJV er leverandør af skærende værktøjer, transmissioner, værktøj, teknik og værktøjsmaskiner til mange danske industrivirksomheder. Foruden hovedsædet i Odense har KJV lokale afdelinger i Hørning, Kolding, Frederikssund, Nykøbing Falster, Thisted og Sønderborg.

Ved at KJV nu bliver medejer af Technicon, udvider KJV sin produktpallette. Fremadrettet kan den fynske virksomhed tilbyde Technicons standardløsninger inden for fleksibel automation og cobots.

- Technicon er en utroligt spændende virksomhed drevet af et passioneret ungt team af medarbejdere som har en fælles ambition om at gøre virksomheden til en af Danmarks mest betydningsfulde virksomheder inden for fleksibel automation, udtaler ledelsen hos KJV i en pressemeddelelse.

Siden 2014 er Technicon vokset fra to til i dag 25 ansatte. Blandt Technicons kunder findes i dag blandt andet Vestas, Arla, Danfoss og Novo Nordisk.

I maj 2018 blev Technicon kåret til Nordjyllands mest innovative virksomhed, og i oktober var Technicons avancerede robotcelle med til at sikre Danmark guld ved verdensmesterskaberne i industrirobotteknologi i Japan. Technicon har ambitioner om at fortsætte den markante vækst, og derfor indgår virksomheden fremadrettet i et partnerskab med KJV.

- Vi ser store perspektiver på flere fronter - dels gennem et dagligt samarbejde, hvor KJV vil bringe et udvalg af Technicons produkter i markedet, dels gennem et partnerskab som kan bidrage til Technicons fortsatte positive udvikling, udtaler ledelsen hos KJV.

CEO Casper Hansen Technicon udtaler:

- For at tage vores vækstambitioner til det næste niveau ønskede vi en investor ombord, som kunne bidrage til at udvikle selskabet. En kombination af KJV’s store industrikundeportefølje med Technicons kernekompetencer inden for fleksibel automation forstærker vores i forvejen stærke relationer til både eksisterende og nye kunder inden for fremstillingsindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094