23948sdkhjf

SP Group sigter mod to milliarder

- de bedste ni måneder nogen sinde, siger direktør

Omsætningen i plastkoncernen SP Group er steget i årets første tre kvartaler. Det fremgår af den delårsrapport, der netop er blevet godkendt af SP Groups bestyrelse.

Fra januar til nu er der røget ekstra 39,6 millioner på omsætningen, og den har nu rundet 1.461,4 milliarder kroner. Det svarer til en stigning på 2,8 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Samtidig er nettoomsætningen for tredje kvartal også steget fra 443.000 kroner i Q3 2017 til knap 472.000 i indeværende kvartal. Det svarer til en stigning på 6,3 procent.

- Til trods for global uro, mange markedsudfordringer og stigende råvarepriser er det lykkedes at øge salget og indtjeningen igen i tredje. kvartal. De første tre kvartaler 2018 har været vor hidtil bedste ni-måneders periode på både top- og bundlinje. Vi tror derfor fortsat på, at vi kan nå en omsætning for hele året i niveauet DKK to milliarder med et resultat før skat i niveauet DKK 200 millioner kroner, siger Frank Gad, der er direktør i SP Group.

SP Group koncernen omfatter en række plastforarbejdende- og bearbejdede virksomheder i Danmark og udlandet. Ved udgangen af 2017 havde koncernen over 1900 medarbejdere. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078