23948sdkhjf

Kapema: Interessen for vandskæring vokser

Kapema mærker øget fokus på vandskæreanlæg fra kundernes side.

Kapema i Thisted har solgt et nyt vandskæreanlæg til Stefco på Djursland.

Den solgte maskine er en TCI Cutting vandstråleskærer af typen SM-C 3015, og det er den første maskine fra den spanske producent TCI, som Kapema har kørt ud af porten.

Men det bliver ikke den sidste, vurderer Kapemas salgschef Mogens Sørensen.

- Jeg tror absolut, at vi får solgt flere af den type maskine. Vandstråleskæreren kan skære i alle materialer fra marmor og keramik til rustfri stål, og det giver mange muligheder. Interessen for vandstråleskæring har tidligere ikke været så stor, men interessen er blevet større ude i industrien, siger Mogens Sørensen.

For selvom vandstråleskæreren er langsom og skaber et vådt arbejdsmiljø, så er der også en stribe åbenlyse fordele

- Maskinen skærer op til 200 millimeter i tykkelsen, og der er ingen efterbearbejdning, og der er ingen varmezoner, siger Mogens Sørensen.

Ved hårde materialer benytter vandstråleskæreren en vandstråle blandet med sand til at skære med. Ifølge Mogens Sørensen er der reelt tale om, at maskinen sliber sig gennem materialet.

Udover vandstråleskæreren har Kapema også solgt en Baykal kantpresse til Stefco, og generelt mærker maskinhandleren fra Thisted god aktivitet ude hos kunderne i øjeblikket.

- Efter sommerferien er der opblomstring igen, og vi løber stærkere end før sommerferien, hvor der var lidt afmatning, siger Mogens Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172