23948sdkhjf

Bila er årets vækstvirksomhed i Nordjylland

Bila blev torsdag kåret som vinder af EY Entrepreneur Of The Year i region Nordjylland ved et arrangement i Aalborg.

- Danmark er blevet et foregangsland, når det gælder optimering af produktion og automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og den regionale jury hæfter sig blandt andet ved, at Bila er med til at drive denne udvikling. Juryen peger også på, at mere end 1.000 automatiseringsløsninger til Danmark, Skandinavien det øvrige europæiske og amerikanske marked vidner om et stort potentiale, og en vinder med en karismatisk entrepreneur, der skinner igennem og har store ambitioner, siger Allan Terp, partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

211 ud af 1.603 vækstvirksomheder kommer i år fra Nordjylland. Det er 9 pct. flere end sidste år, og Nordjylland har siden 2015 oplevet støt fremgang i antallet af vækstvirksomheder. På landsplan skal den største fremgang i år dog findes i region Fyn og Syd- og Sønderjylland, der begge har hele 27 pct. flere virksomheder end sidste år, der lever op til vækstkravene i konkurrencen.

- Selvom vi i andre regioner ser større fremgang i antallet af vækstvirksomheder, kan vi være stolte af at fortsætte fremgangen i Nordjylland. Erhvervslivet i regionen har godt gang i hjulene, og der er mange dygtige virksomheder blandt de nominerede i år, siger Allan Terp. Ved kåringen torsdag var Bila oppe mod fire andre finalister i regionen, som også blev hyldet ved festlighederne: Arne Andersen Vrå, Helgstrand Dressage, Martin Munkebo A/S og Aalborg Energie Technik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095