23948sdkhjf

Det sker: Robotteknologien i Danmark

Folkeuniversitetet i Ringe/Ryslinge inviterer til foredrag om robotteknologi med indlæg fra Teknologisk Institut og demo fra Migatronic og Universal Robots

Inden for den seneste årrække har Fyn, og ikke mindst Odense, gjort sig bemærket inden for robot- og velfærdsteknologi og opnået stor succes med etableringen af en international robotklynge.

Men hvad indebærer robotteknologi egentlig, og hvilken betydning kommer udviklingen af teknologien til at have for samfundet og industrien i fremtiden? Det giver Steen Haarder Ulrichsen fra Teknologisk Institut et kvalificeret bud på med foredraget, der vil handle om robotter, kunstig intelligens og fremtiden indenfor velfærd og industri.

Robotternes indflydelse på det danske samfund
Oplægget kommer til at berøre, hvordan udviklingen af robotteknologi i Danmark ser ud på nuværende tidspunkt, og hvilke muligheder og barrierer der findes ved at automatisere produktion og administration. Der vil blive snakket om, hvilken indflydelse robotternes indtog har i moderne virksomheder, og hvad man faktisk kan bruge dem til. Ligeledes vil der blive inddraget succeshistorier fra det virkelige liv fra de virksomheder, der har taget robotterne til sig, og som derved har øget ikke kun produktivitet og omsætning, men også antallet af medarbejdere.

Foredragsholderen vil yderligere give sit bud på fremtidens medarbejder- og kompetenceudvikling i danske virksomheder og på, hvordan fremtidens jobperspektiver kan komme til at se ud.

Se en robot i funktion
Oplægget varer 1 time og 15 minutter, og der vil være tid til spørgsmål og kommentarer efterfølgende. Der vil desuden være mulighed for at se en CoWelder svejserobot i funktion fra Migatronic.

Arrangementet er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig.

Tid og sted: Mandag den 19. november klokken 15.00 hos Jeros, Nyborgvej 8, 5750 Ringe.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08