23948sdkhjf

FLSmidth scorer milliardordrer på Putins besøg

Den danske ingeniørkoncern regner med at underskriver ordrer til en værdi af over 2 mia. kr. under den russiske premierministers besøg i Danmark.
Vladimir Putins besøg i Danmark er ikke bare den rene paradekørsel fra diplomatiets side.

Således forventer FLSmidth, at besøget kaster to lukrative aftaler i den dyre ende af sig.

”I forbindelse med den russiske premierministers statsbesøg i Danmark forventer FLSmidth at underskrive aftaler om fremtidigt samarbejde med to russiske kunder til en samlet værdi af over 2 mia. kr.,” skriver selskabet i en meddelelse til Fondsbørsen.

Gode relationer er vigtige
At besøget har stor vigtighed understreges af FLSmidths administrerende direktør, Jørgen Huno Rasmussen.

- Gode relationer har jo større betydning i Rusland, end det har på vores vestlige breddegrader. Vi oplever med premierministerens besøg, at der er russiske kunder, som gerne vil benytte anledningen til at bekræfte samarbejdet med os, siger han til Ritzau Finans.

Den ene aftale drejer sig om en cementfabrik, mens den anden er en kombination af cement og mineraler.

- Det er lidt karakteristisk for det russiske marked. Der er meget stort potentiale inden for begge områder, og vi ser også gode muligheder for at kombinere det, fortæller topchefen, der ikke kan oplyse navnet på kunderne, som ingeniørvirksomheden har været i forhandling med igennem længere tid, siger Jørgen Huno Rasmussen, som er yderst fortrøstningsfuld i forhold til at få aftalerne underskrevet.

Også aftaler i Brasilien og Indonesien
I anledning af premierminister Vladimir Putins besøg i Danmark er FLSmidth inviteret op i Statsministeriet, hvor de potentielle kunder også vil befinde sig.

I marts fik FLSmidth en ordre fra Indonesien til en værdi af over 700 mio. kr. samt en ordre fra Brasilien i starten af januar på 180 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114