23948sdkhjf

Nyt om navne: Fem nye hos Process Engineering

Èdila C. Reple er blevet ansat som maskiningeniør hos Process Enginerings København-afdeling. Hun er uddannet maskiningeniør fra Brasilien og startede sin karriere hos FLS-Brasilien og flyttede til Danmark i 1983. Her har hun arbejdet med projekter inden for miljøanlæg for cement/power og mineindustri, afsaltningsanlæg og forbrændingsanlæg. Èdila har været ansæt hos Pentra, FLS Cement/Miljø/Airtech, Alfa Laval og til sidste BWV.

Samtidig er Kristoffer F. Hausbøl ligeledes blevet ansat som maskiningeniør i Process Engineerings afdeling i Glostrup. Han er nyuddannet ingeniør fra DTU og har tidligere arbejdet fem år i Forsvaret som sergent og senest tre år i medicinalbranchen for LEO-Pharma under sit ingeniørstudie. Kristoffer har tegnet meget i SolidWorks og udviklet produkter/maskiner samt lavet styrkeberegninger og har viden inden for basal termodynamik og fluidmekanik.

Derudover er Jeppe Heering blevet ansat som teknisk designer i Glostrup-afdelingen. Han er 34 år og nyuddannet teknisk designer og har tidligere arbejdet som socialrådgiver i Røde Kors, inden han for tre år siden besluttede at starte uddannelsen som teknisk designer. Jeppe Heering har i sin praktik været ved Haldor Topsøe, hvor han arbejdede som tegner på forskellige projekter relateret til katalysatorproduktionen.

Endvidere er Khatera Ashrafi blevet ansat som teknisk designer elev i Process Engineerings Sorø-afdeling. Hun læser til teknisk designer på Roskilde Tekniske Skole og blev færdig med grundforløbet i juni 2018. I grundforløbet har Khatera arbejdet med Revet, AutoCAD og Inventor.

Sidst men ikke mindst er Torben Lehmann blevet ansat som senior projektleder i Sorø-afdelingen. Han er uddannet som maskiningeniør fra Københavns Teknikum og har primært arbejdet i Pharma/Bio og Food Industry som projektleder eller procesanlægdesigner. Torben Lehmann har tidligere designet fuldautomatiske fyldemaskiner i fødevarebranchen. Han har bygget mejerier og været udsendt to gange til Cairo på mejerimontage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079