23948sdkhjf

PowerCon har størst vækstpotentiale

PowerCon fra Hadsund er netop kåret som virksomheden med landets største vækstpotentiale.

Det skete ved Scale-Up Denmarks store finale-event i Århus torsdag, hvor 11 små og mellemstore vækstvirksomheder kæmpede om finalesejren.

Det var en begejstret og taknemmelig direktør fra den nordjyske virksomhed PowerCon, der blev hyldet til Scale-Up Denmarks finale-event på Savværket i Århus - kåret som virksomheden med landets mest lovende vækstpotentiale.

- Vi havde jo slet ikke regnet med at skulle gå hjem med trofæet, siger en storsmilende Allan Holm Jørgensen fra PowerCon, og fortsætter:

- Det er en stor anerkendelse af den rejse, vi er på, og vi glæder os over den profilering, der følger med. Det er altid en god hjælp på en vækstrejse

PowerCon har gennem Scale-Up Denmark-programmet arbejdet især med team og organisation og fået konkrete værktøjer, der kan anvendes i hverdagen.

Elite-træningsprogram booster væksten
De 11 finalister er udvalgt blandt de 90 små og mellemstore virksomheder, der i år har gennemgået Scale-Up Denmarks elite-træningsprogram for vækst-virksomheder.

PowerCon har gennemført deres vækstforløb i Scale-Up Denmarks center for Maritim Industri powered by Marcod.

- PowerCon er den helt rigtige vinder af årets Scale-up finale. De har via Scale-up-programmet fået et gennembrud ind i den maritime branche med deres grønne landstrømsanlæg, som reducerer udledning af skadelige emissioner, når skibene ligger til kaj. PowerCon har netop solgt og installeret Europas største landstrømsanlæg til Kristianssand Havn, siger Christine Lunde, direktør i Marcod.

Nøje udvalgt af professionelt Selection board
Det var det såkaldte ”Selection Board” med fire markante profiler fra dansk erhvervsliv, der valgte vinderen blandt de 11 finalister, og her var man ikke i tvivl om, hvem der nu er landets mest lovende højtvækstvirksomhed.

- Selvom virksomheden er på starten af sin rejse, har den allerede en solid omsætning og har et realistisk potentiale til at blive en global spiller på markedet, forklarer Ulrik Jørring fra Nordic Alpha Partner der er en del af dagens Selection Board.

De øvrige medlemmer af dagens Selection Board er Moonis Kamil, business angel, Preben Mejer fra Radr og Peter Rafn, CEO, Conscia.

Om Scale-Up Denmark

Scale-Up Denmark er et samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen, de fem regioner, Dansk Industri og Dansk Erhverv.

Formålet er at skabe flere og større vækst-virksomheder indenfor Danmarks styrkeområder.

Scale-Up Denmark tilbyder potentielle højvækstvirksomheder blandt små og mellemstore virksomheder at deltage i et elite-træningsprogram, der munder ud i en strategiplan for accellereret vækst.

De 11 finalister i 2018

  • Reaktor – The future of advanced Recycling
  • BioCover
  • Vandvagt
  • TastePlease
  • PreCure
  • Meeshkan
  • Methyldetect
  • Geemit
  • MM Technology
  • CasusGrill
  • Powercon

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094