23948sdkhjf

Ombytningstilbud forlænges

[i]Af en børsmeddelelse fremgår det, at ombytningstilbuddet for NEG Micon og Vestas aktierne forlænges frem til den 19.februar klokken.[/i]
På nuværende tidspunkt har aktionærer i NEG Micon, der repræsenterer mere end 50 pct. af aktierne og stemmerettighederne, accepteret ombytningstilbuddet fra Vestas.

Vestas og NEG Micon afventer fortsat godkendelser fra konkurrencemyndighederne. Selskaberne har ikke kendskab til forhold, som indikerer, at godkendelserne fra konkurrencemyndighederne ikke kan opnås.

Resultatet af Ombytningstilbuddet forventes offentliggjort den 23. februar 2004.

Der er gang i de danske vindmølleaktier.Mandag skriver Netposten, at Danske Equities fastholder sin købsanbefaling på Vestas/NEG Micon og tilføjer selskabet til sin liste over de mest foretrukne aktier, Select List.

Analytikerne forventer, at den sammensluttede gruppe vil underbygge sin position indenfor vindmølleindustrien efter fusionen.

- Vi er overbeviste om, at en kombination af synergier, konkurrencedygtige produkter, bedre forhandlingsmagt overfor kunder og markedsvækst bør forbedre marginerne, der vil udmønte sig i vækst i indtjeningen pr. aktie, skriver analytikerne ifølge Netposten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11