23948sdkhjf

Nordjyske maskinfabrikker fusionerer

De to nordjyske industrivirksomheder, Aalborg Maskinfabrik og Nordjysk Stål, der blandt andet leverer produkter til vindmølle-, marine- og offshorebranchen, sammenlægges per 1. november under navnet Aalborg Maskinfabrik. Det oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Det er en sammenlægning, som har været undervejs et stykke tid, og som på sigt skaber en mere synlig og slagkraftig virksomhed. Direktør Jon Chris Almskou fortæller:

- Vi har siden april 2017 arbejdet på den organisatoriske udvikling og fusion, som skal styrke vores kundeforhold, idet vi i fremtiden vil gøre endnu mere for at være en kvalificeret samarbejdspartner. Sammensmeltningen af de to navne har været et emne, som bestyrelsen og ledelsen løbende har diskuteret. Vi føler, at tiden er den rette til at samle de to virksomheder under navnet Aalborg Maskinfabrik. Samtidig er det et vigtigt signal til både omverdenen og internt, at de to virksomheder fremover har en og samme identitet. 

Ledelsen har i løbet af det seneste år haft fokus på sammenlægning af de to organisationer og strømlining af de interne processer. Organisationen er blandt andet tilført en række kompetencer - herunder ansættelse af en økonomichef og en salgsansvarlig.

Direktør Kim Palsgaard Thomsen fortæller:

- Bestyrelsen og ledelsen har på basis af den eksisterende platform udarbejdet og vedtaget en strategi, som har fokus på vækst. Vi vil forsætte den organisatoriske udvikling, samt videreudvikle nuværende produkter og kernekompetencer. 

Aalborg Maskinfabrik vil efter 1. november have 60 ansatte og et bruttoresultat på cirka 30 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078