23948sdkhjf

Lauritzen femdoblet i Singapore

Rederiet J. Lauritzens afdeling i Singapore er på få år gået fra at være et kontor med fem ansatte til en shippingvirksomhed med knap 25 ansatte og aktiviteter inden for bulk, gas og offshore.
Det går godt for J. Lauritzen Singapore, som i dag ejer 13 skibe – med flere på vej.

Alene i år er der bestilling på shuttle tankere, og står det til Mikael Elling, der er Chief Financial Officer i J Lauritzen Singapore, til bliver flåden udvidet yderligere.

- Vi vil gerne føje flere indkvarteringsskibe til vores portefølje. Men de er meget dyre og vi vil være nød til at bestille dem på spekulation, da denne type skibe, som regel, arbejder på meget korte kontrakter, siger han til Tradewinds.

Ingen kommerciel drift af tankskibe
Alle Lauritzen Offshores skibe er registreret i Singapore, men sejler dog under dansk flag ligesom skibene har et stort antal danske officerer om bord.

Kommercielt drives offshore-aktiviteterne fra Singapore og Rio de Janeiro. Den tekniske organisation – Lauritzen Offshore Services – drives til gengæld fra København.

Både tørlast- og gasmarkedet udgør dog også fortsat en anselig del af JLS’ forretningsaktivitet. Til gengæld er koncernen ikke repræsenteret med tankskibe i Singapore.

Ifølge Chief Financial Officer Mikael Elling er der ikke er behov for det, da Lauritzens tankskibe i dag alle er placeret i et Hafnia Management Pool, hvorfor rederiet ikke selv beskæftiger sig med kommerciel drift af tankskibe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109