23948sdkhjf

Fitnessboom giver nordjysk cykel-succes

Danskerne motionerer som aldrig før, men også i udlandet er fitness populært – og det kan mærkes hos Body Bike International i Frederikshavn.
De sælger 10.000 cykler hvert år, men om tre til fem år skal det antal være fordoblet.

Ambitionerne er til at forstå hos Body Bike International, og det samme er konceptet: den Frederikshavn-baserede virksomhed laver cykler til indendørs brug og ikke andet.

Til gengæld er Body Bike International reelt de eneste af deres slags herhjemme, og især i Benelux-landene, Frankrig og Skandinavien har man et godt tag i kunderne i form af fitness-kæder.

- Markedets bedste cykel bliver udviklet og produceret i Danmark. Vi går mod strømmen, og lader konkurrenterne om at få produceret cykler i Østen. Når det kommer til kvalitet og levetid, så slår vi dem med flere længder, konstaterer direktør Kim Petersen over for Børsen.

Med en bruttofortjeneste på 11,8 mio. kr. var det seneste regnskab positivt, men da Body Bike International endnu ikke rigtigt er gået ind på store markeder som USA, Canada, Kina, Rusland og Indien, er der grund til fortsat optimisme.

- Vi er ikke på disse markeder i øjeblikket, så det giver os en række spændende vækstmuligheder, siger Kim Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081