23948sdkhjf

Ny direktør hos VL Staal

Anni Dressø er tiltrådt stillingen som administrerende direktør hos VL Staal den 1. oktober 2018. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Hun kommer senest fra en stilling som CEO hos det daværende AAO Steel, hvor hun stoppede, da virksomheden blev overtaget af Mogens Hørdum Sørensen og DTF-Presswork. Før det var hun hos Danfoss.

- VL Staal er en professionel aktør på markedet for industriskorstene, stålkonstruktioner og underleverandørarbejde. Vi har mange års erfaring med design, konstruktion og montage og en meget kompetent kundefokuseret organisation, siger Anni Dressø.

- Markedet er præget af høje kvalitets- og dokumentationskrav kombineret med stadigt stigende forventninger til turnkey leverancer. VL Staal er godt gearet til at imødekomme disse kundekrav, og jeg ser frem til sammen med vores stærke organisation fortsat at fokusere på markedets og kundernes krav og behov med henblik på løbende at optimere måden, hvorpå vi arbejder, for på den måde at kunne skabe værdi for kunden, fortsætter hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109