23948sdkhjf

Scan-Vibro hædret

Smedevirksomheden Scan-Vibro har modtoget PraktikPladsPrisen. Svendborg-virksomheden får prisen for sit arbejde for at skabe praktikpladser til de unge i området.
I Svendborg blev Scan-Vibro hædret med PraktikPladsPrisen. En pris som CO-industri og DI uddeler i fællesskab til virksomheder, skoler og personer, der gør noget særligt for at øge antallet af praktikpladser i industrien. Smedevirksomheden Scan-Vibro fik prisen for sin særlige indsats omkring praktikpladser i det sydfynske.


- Vi har altid haft et godt samarbejde med Scan-Vibro. Deres arbejde har en positiv indflydelse på andre virksomheders holdning til uddannelse af lærlinge. Og de har medvirket til, at Svendborg Erhvervsskole har et godt netværk af virksomheder, der udviser stort socialt og uddannelsesmæssigt ansvar, lød det fra uddannelsesleder på Svendborg Erhvervsskole, Johan Falmår.


Dejligt at blive belønnet
Med hædren fulgte en statuette af den kendte kunstner Bjørn Nørgaard. Scan-Vibro - der blandt andet producerer sigter med vibrationsmotorer - kvitterede for rosen.

- Vi er så stolte over at få denne anerkendelse. Det er dejligt at blive belønnet for en helt naturlig del af vores virksomhed. Nemlig, at Scan-Vibro hele tiden oplærer og uddanner vores egne folk. Derfor har vi også normalt omkring seks lærlinge, fortæller direktør Steen Larsen.

Scan-Vibro har i alt 60 medarbejdere, hvoraf de 34 er organiseret i Dansk Metal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08