23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny eksportchef hos Washpower

Lars Thejl, 49 år, er ansat som eksportchef i Washpower, der udvikler og sælger højtydende vaskerobotter til svinestalde.

Washpower blev etableret i 2016 og er siden da vokset betragteligt på det danske marked. Eksportsalget er også stigende, og det er den del af forretningen, Lars Thejl skal stå i spidsen for at fastholde og ikke mindst udbygge.

Lars Thejl har stor erfaring fra nicheprægede brancher og har tidligere været eksportchef hos den danske producent af pick-ups, Ortofon, og ScandicSand, der laver børsteslibning og pudseløsninger. I disse virksomheder var han ansvarlig for opbygning og videreudvikling af eksportmarkeder samt forskellige salgs- og markedsføringsaktiviteter. Lars Thejl kommer senest fra en stilling som sales and export manager hos grill-firmaet Cobb Scandinavia.

- Lars har den helt rigtige profil, fordi han har forretningsmæssig tyngde og stor forståelse for, hvordan man udbreder et nicheprodukt til markeder, hvor vi allerede er tilstede og de markeder, som vi gerne vil etablere os på. Det er utrolig vigtigt for Washpower, fordi forretningen er et sted, hvor vi for alvor er klar til at sætte tryk på eksportsalget, siger Glenn Pedersen, medejer af Washpower.

Washpower er allerede tilstede i Tyskland, Frankrig og Spanien, mens oversøiske markeder som USA, Canada og Japan er næste skridt for den nordvestjyske virksomhed, der i dag beskæftiger 20 medarbejdere.

- Jeg har fulgt Washpower i et stykke tid, og det er en virksomhed i vækst med masser af potentiale både i og uden for Danmarks grænser. Min opgave bliver at opsnuse markeder med stor svineproduktion og staldsystemer, der minder om de danske, og det er en udfordring, jeg glæder mig rigtig meget til, siger Lars Thejl, eksportchef hos Washpower.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094