23948sdkhjf

Danskere certificerer i Kina

Mange danske virksomheder har lagt produktion i Kina. Men det kan være vanskeligt at få gennemført en CE-mærkning i Kina. Certificeringen skal nemlig udføres ud fra europæiske regler og af et europæisk godkendt organ, og det kan være vanskeligt at finde sådan en leverandør i Kina.

Det søger Teknologisk Instituts certifiseringsorgan Dancert at råde bod på. Dancert tilbyder at gennemgå virksomheder i Kina og hjælpe dem til en CE-mærkning.

Dancert gennemgår virksomhedens procedurer og udfører en audit, hvor man får afprøvet, om systemet er effektivt implementeret.

Sådan foregår en audit

Inden en audit gennemgår Teknologisk Institut virksomhedens procedurer for at sikre, at systemet opfylder standardens krav.

Herefter udføres en audit, hvor man med udgangspunkt i den aktuelle produktion får afprøvet, om systemet er implementeret og effektivt samt at system og produkt opfylder standardens krav.

En audit foregår altid i en god tone med udgangspunkt i konkrete observationer og interview med relevante medarbejdere, og den er altid planlagt, så omfang og indhold er kendt på forhånd. Under audit informerer Teknologisk Institut løbende om de konstaterede observationer og slutteligt udarbejdes en rapport om forløbet og resultatet.

Dancert certificerer

Dancert er Teknologisk Instituts certificeringsordning, der certificerer en lang række produkter inden for byggevareindustrien, fx beton- og murværksprodukter, træprodukter og isolering. Dancert certificerer desuden ledelsessystemer inden for kvalitetsledelse, miljøledelse, elinstallatører og alarmer samt eksplosionsfarlig atmosfære.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127