23948sdkhjf

Translyft opruster i Storbritannien

Den nordjyske producent af hydraulisk løfteudstyr har overtaget alle aktier i det britiske datterselskab Lifting Technology Ltd.

Translyft startede datterselskabet sammen med George Scholes i 2000, og den nordjyske virksomhed har haft 25 pct. af aktierne i selskabet.

Fremover bliver de to dog slået sammen til ét selskab. Det sker dels for at påbegynde et glidende generationsskifte, og dels for at foregribe mulige effekter af Brexit.

- Jeg kan godt lide ideen om at have sikret vores forhandler derovre, som har været knap 15 pct. af Translyfts omsætning, siger Jens Egelund, administrerende direktør for Translyft.

Han har dog også en forventning om, at fusionen kommer til at betyde vækst for Translyft i det britiske.

- Min forventning er ikke, at Brexit bliver et langsigtet dyk, og henover den lange bane kan jeg se en pokkers masse synergi i kundebasen, og den måde vi forsyner virksomhederne på derovre, siger Jens Egelund.

Translyft er blandt andet leverandør til den britiske bilindustri, byggeriet og logistiksektoren, og fremover ser Jens Egelund også masser af muligheder i fødevareindustrien.

- I dag er de 10 medarbejdere derovre og har en pæn tocifret millionomsætning og en fantastisk kundebase i form af nogle de største britiske virksomheder, fortæller han.

Som en del af opkøbet er det aftalt, at George Scholes bliver i virksomheden i mindst fem år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081