23948sdkhjf

Nye maskiner og ekstra 2.000 kvadratmeter hos Mekoprint

Fabrikken i Aalborg vokser

I en nyopført fabrikshal på 2.000 kvadratmeter ved Mekoprint Mechanics i Aalborg lyder snart rytmiske dunk fra en avanceret dybtræks coil-presse. Sammen med den øvrige maskinpark i coil-området kan nyerhvervelsen producere flere millioner emner om året. 

- Så da nogle af vores største samarbejdspartnere er i god vækst og fik et øget behov for leverancer fra os, besluttede vi at udvide og samle alle vores coil-aktiviteter sammen med en helt ny 315 tons coil-linje med fuldautomatisk affedtning i forlængelse af vores eksisterende fabrik, siger Karl Bendtsen, direktør i Mekoprint Mechanics, forklarende om investeringen i en nyhed på firmaets hjemmeside. 

Bedre flow i produktionen
Udvidelsen af coil-området kommer ifølge Mekoprint selv til at binde Mechanics-forretningsområder bedre sammen. 

- Med udvidelsen får vi et decideret coil-specialiseret område, så vi nu får bedre flow i alle produktområder fordelt i den 17.000 kvadratmeter store fabrik. Så kunder med behov for fræste løsninger og totalløsninger kommer også til at nyde godt af investeringen med et generelt bedre flow igennem fabrikken, forklarer Karl Bendtsen.

Mekoprint Mechanics i Aalborg producerer kabinetter, chassisdele og frontpaneler ved brug af adskillige teknologier. Divisionens produktionsanlæg inkluderer fiberlaser svejsning, fuldautomatisk pulverlakering og anodisering. Mechanics i Hornslet supplerer med systemløsninger til logistik- og automationsbranchen, og en polsk fabrik med tyndpladeopgaver med manuel efterbearbejdning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094