23948sdkhjf

Invitec styrer mod rekordår

Der er udsigt til, at den fynske underleverandør Invitec i 2018 runder lidt af en milepæl. Alt tyder nemlig på, at omsætningen for første gang i virksomhedens historie runder 10 mio. kr. Det skriver Fyens.dk.

Rekordomsætningen kommer efter et øv-år i 2017, hvor virksomheden for første gang endte med røde tal på bundlinjen – nemlig et minus på 30.000 kr.

- Vi mistede en stor kunde i 2016, og det slår igennem på tallene i 2017, men vi er tilbage på sporet igen, forklarer Michael Hansen, der ejer den ni mand store virksomhed sammen med sin bror Jimmi Hansen.

I løbet af sommerferien rykkede virksomheden ind i et 1.000 kvadratmeter stort domicil i Ejby. Flytningen blev pludselig en nødvendighed, fordi ejeren af det daværende domicil i Gelsted Erhvervspark, møbelproducenten Carl Hansen & Søn, selv skulle bruge bygningerne.

- Det har været et kæmpe arbejde først at flytte ind i erhvervsparken og kort tid efter igen at skulle flytte maskinparken til Ejby. Men vi fik en fornuftig økonomisk kompensation af Carl Hansen & Søn, og i dag har vi et meget mere rationelt produktionsanlæg, ligesom vi er fremtidssikret med et tilsvarende grundstykke lige ved siden af at kunne udvide på, hvis det skulle blive aktuelt, siger Jimmi Hansen til Fyens.dk.

Virksomheden fejrer fredag det nye domicil med en åbningsreception.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/middelfart/Fra-traktortraek-til-moderne-maskinfabrik-med-to-cifret-millionomsaetning/artikel/3291669

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142