23948sdkhjf

Statsministeren skal åbne IndustriLab

Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier udvider med nye undervisningsfaciliteter

IndustriLab på Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier er et bredt samarbejde, der skal medvirke til at sikre virksomhederne på Syd- og Østfyn industriteknikere i fremtiden.

Samarbejdet går ud på at etablere de rigtige undervisningsfaciliteter, praktikpladsgaranti og informationsarbejde om uddannelsen målrettet unge, deres familier og studievejledere.

Mandag den 5. november åbnes det nye IndustriLab så officielt, og det bliver statsminister Lars Løkke Rasmussen, der kommer til at stå for den formelle del.

Takket være en lang række sponsorer er der nu samlet 1 mio. kr. ind til at indkøbe helt nyt maskineri, som består af den nyeste generation af maskiner fra producenten Emco. Maskinerne er bestilt hos den danske forhandler Kapema, og leveres i slutningen af oktober.

IndustriLab skal være base for den første del af uddannelsen til industritekniker og værktøjsmager, altså den del der hedder grundforløb 2. Samtidig skal det være med til at øge antallet af elever på hovedforløbet, som udbydes hos Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Virksomhederne, der deltager i projektet, har samtidig bekræftet 15 garanterede praktikpladser til uddannelsesstart i januar 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066