23948sdkhjf

Big Business for mindre virksomheder

Danske SMV’er kan sagtens få del i de milliardstore ordrer på opbygning af europæiske forskningsanlæg. Big Science Sekretariatet afholder nu en industri-dag, hvor du kan høre mere.
I de kommende år poster Danmark milliarder i fælleseuropæiske forskningsanlæg. Mange har måske den fordom, at det kun er store virksomheder, der har evnerne til at levere til de komplicerede projekter. Men i virkeligheden ligger der også gode ordrer og venter på danske SMV’er, hvis de forstår at byde sig til.

Derfor har man nedsat Big Science Sekretariatet, der netop skal bygge bro mellem de enorme projekter og danske virksomheder og forskningsinstitutioner.

Tocifrede milliardprojekter
Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 9.30-16.30 byder Big Science Sekretariatet inden for til Industri-dag på Risø DTU. Her vil både små og store danske virksomheder kunne høre om kommende udbud i forskellige størrelser indenfor mange kompetenceområder.

Dagen indledes med en orientering om de kommende ud og herefter kan der arrangeres B2B med samarbejdspartnerne ESS, F4E, ESO og CERN.

Læs mere på Big Science Sekretariatets hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079