23948sdkhjf

Flextek overtager JL Maskiner

Hedensted-virksomheden er nået til enighed med JL Maskiner i Esbjerg om overtagelse af hele selskabet med tilbagevirkende kraft pr. 1. januar 2011.
Aktiviteterne vil gradvist blive flyttet til Hedensted, men samtlige salgs- og servicemedarbejdere fortsætter i Flextek – det betyder, at Jan Larsen, Morten Christensen og Dennis Engberg Jensen fremover vil udføre deres arbejde fra Flexteks nye domicil i Hedensted.

Flextek opnår med tilkøbet en kraftig styrkelse af produktprogrammet gennem erhvervelsen af nye maskinagenturer; blandt andet FPT (Italien), You Ji (Taiwan) og Proking (Taiwan).

Vil styrkes inden for vindmølleindustrien
JL Maskiner har siden etableringen i 2004 opnået en meget høj markedsandel inden for nicheområdet ”store maskiner til vindmølleindustrien”. Flextek ønsker at styrke og fastholde denne position i de kommende år, og man vil opbygge en serviceorganisation på ”store maskiner” efter de kriterier, som Flextek er kendt for mht. sit nuværende produktprogram fra Okuma, YCM, Hedelius og Star.

- Det er ligeledes Flexteks ønske at arbejde sammen med danske kunder uden for landets grænser – det er selvfølgelig ikke muligt/nødvendigt i alle situationer. Vi vil om ønskeligt diskutere og assistere vores danske kundekreds i forbindelse med deres eventuelle etableringer i udlandet – vi er åbne og tager det ”case by case” i fremtiden, skriver Flextek i en pressemeddelelse.

Der er mange praktiske forhold, som skal på plads i de kommende uger. Jan Larsen er imidlertid allerede i gang med at planlægge en interessant kundetur til Venedig, Italien for at fremvise FPT’s maskiner og produktionsfaciliteter. Herudover bliver de nye agenturer et vigtigt element i Flexteks tilbagevendende EMO -messetur i september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062