23948sdkhjf

Carsoe får rygstød til opkøb

Salget af 60 procent af virksomheden til kapitalfonden Solix giver ekstra penge til konsolidering

I efteråret 2017 købte Carsoe en del af norske Holmek Palletering, og i 2016 var det ligeledes norske Steel Tech, der blev en del af den nordjyske virksomhed.

Med indlemmelsen af kapitalfonden Solix i ejerkredsen er der lagt op til flere opkøb i de kommende år.

Administrerende direktør og medejer Mikkel Jacobsen er dog rimelig fåmælt omkring, hvilke typer af virksomheder, Carsoe er på udkig efter.

Han ønsker heller ikke at oplyse, hvor meget virksomheden har til rådighed til opkøb, eller om der er konkrete virksomheder i kikkerten.

- Vi har en bruttoliste, vil jeg sige, lyder det fra Mikkel Jacobsen, der også fortæller, at der højst sandsynligt bliver tale om virksomheder på markeder, hvor Carsoe allerede er aktive i dag.

Til gengæld er han ikke bleg for at love, at salget til Solix kommer til at sætte endnu mere turbo på væksten i de kommende år

- Vi har en plan om, at vi skal runde 1 mia. kr. i omsætning om fem år, forklarer han.

Det kommer naturligt nok også til at betyde flere ansatte – også i den danske del af virksomheden, der har hjemme i Aalborg

- Vi har allerede udvidet kraftigt her i Aalborg i de seneste år, så de nye ansættelser behøver ikke kun være i Danmark, siger Mikkel Jacobsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078