23948sdkhjf

Expedit har fundet sin nye direktør

Inden længe kan Carsten Rønde kalde sig administrerende direktør i inventarproducenten Expedit.

Han tiltræder stillingen efter Steen Bødtker, der tilbage i maj kunne oplyse, at han i løbet af efteråret ville forlade virksomheden til fordel for Dafa. 

Siden de første pip om Steen Bødtkers fratrædelse, har der været stilhed om, hvem der skulle overtage posten, men nu er hans afløser fundet i Carsten Rønde, der begynder som administrerende direktør til november.

I virksomhedens CVR-oplysninger fremgår det ellers, at den nuværende finansdirektør i Expedit, Mikael Sigvardsen, overtog stillingen som administrerende direktør fra 1. oktober. Mikael Sigvardsen oplyser dog til Metal Supplys søstermedie Wood Supply, at der er tale om en midlertidig besættelse af stillingen, indtil Carsten Rønde overtager i november. 

Carsten Rønde kommer senest fra en stilling hos virksomheden On the spot, der sætter en ære i at skabe gode oplevelser gennem brug af den rette belysning. Her har han været administrerende direktør i et år. Før det var han ansat som salgsdirektør og stedfortrædende direktør i virksomheden.

Steen Bødtker hos Expedit forlader stillingen til fordel for en titel som administrerende direktør i den familieejede virksomhed Dafa, der laver produkter i skum, gummi og plast til industrien. Steen Bødtker har siddet i Dafas bestyrelse siden 2002, heraf de seneste fem år som bestyrelsesformand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094