23948sdkhjf

Det sker: Temadage hos Kyocera Unimerco

Sådan binder du dine måleprocesser sammen

Snart kan du opleve en faglig hands-on temadag hos Kyocera Unimercos metrologi-division.

Gæster, som blandt andet er interesserede i at høre, hvordan man binder sine måleprocesser sammen med Industri 4.0 i praksis og få input omkring ruhedsmåling, kan vælge mellem to forskellige dage.

Temadagene finder sted 6. og 7. november i år, og deltagere kan gratis tilmelde sig den dag, som passer dem bedst. Program og demonstrationer vil være identiske begge dage.

Temadagene giver mulighed for at få indblik i udviklingen af målesystemer og måle-software til mange forskellige formål.

Temadagenes gæster får desuden rig lejlighed til at få praktisk indblik i måling og kvalitetsstyring som en integreret del af produktionsprocessen - sammen med automation eller tilsvarende løsninger til målerummet.

- Ud over at få værdifuld inspiration bliver der mulighed for at se på Industri 4.0 i praksis og ruhedsmåling med mere, fortæller metrologi-divisionens salgschef Jan Møgelmose

- Og deltagere får mulighed for at tage et emne eller en tegning med fra egen virksomhed, som vi kan måle og drøfte aktuelle problemstillinger omkring, fortsætter han.

Temadagene vil omfatte en række demonstrationer med udstyr fra Mahr, Wenzel, Renishaw, Nikon, IBR, Mecmesin og meget andet af det nyeste måleudstyr.

Yderligere information og tilmelding på Kyocera Unimercos hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078