23948sdkhjf

Tocifret vækst hos Ib Andresen Industri

Væksten fortsatte hos Ib Andresen Industri i 2017/2018, hvor underleverandøren i moderselskabet IAI Holding kunne lægge yderligere 10 pct. på omsætningen og 17 pct. på overskuddet før skat.

Det er derfor også en tilfreds administrerende direktør Bjørn Thorsen, der kan se tilbage på regnskabsåret:

- Vi er vækstet i stort set alle vores kundegrupper, og det er tilfredsstillende, at vi har øget den samlede omsætning med 10 procent, siger han.

Regnskabsåret er også det første i koncernens nuværende strategiperiode. I 2017 lancerede Ib Andresen Industri en ny strategi, som skal løbe frem til 2020.

- Den seneste strategiperiode, som sluttede sidste sommer, bragte vores fokus tilbage på kerneforretningen. I nuværende strategiperiode vil vi med afsæt i kerneforretningen i højere grad have et fokus på vækst, forklarer Bjørn Thorsen.

Væksten skal blandt andet hentes gennem investeringer i virksomhedens produktionsapparat.

Senest er der blevet investeret et tocifret millionbeløb i en ny valselinje, og den type investeringer kommer vi til at se flere af i indeværende regnskabsår, siger Bjørn Thorsen – både når det drejer sig om deciderede kapacitetsforøgelser, men også i øget automation og digitalisering.

- Det er en blanding af alle tre elementer, og det bliver et stort tocifret millionbeløb.  Vi investerer i robotteknologi og automatisering af vores forretningsgange, siger han.

I foråret 2017 investerede den fynske underleverandør i øget kapacitet på laserskæring og i efteråret samme år i et robotanlæg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094