23948sdkhjf

Netværk giver millionordre

Takket være virksomhedssamarbejdet Toolpartners er det lykkes for Teccon Form at lande en ordre til cirka 12 mio. kr.
Glem alt om forretningshemmeligheder og fokusér i stedet på at dele både viden og udgifter med andre.

Nogenlunde sådan lyder budskabet fra Poul Jensen, direktør i Teccon Form, der netop har sikret sig en ordre til en værdi af cirka 12 mio. kr.

Ordren er nemlig kommet i hus takket være virksomhedssamarbejdet Toolpartners, hvor Holstebro-virksomheden udgør den ene fjerdedel sammen med Kellpo A/S i Thisted, Michael Lundbech A/S i Ringsted og Viborg Værktøjsfabrik ApS.

- Den er bare en af de fordele, vi har ved, at vi arbejder i netværk på den måde. Vi har valgt at vidensdele på allerhøjeste niveau, og der er ikke noget, vi holder hemmeligt for hinanden. Man kan vælge at beholde sin viden for sig selv og tro på, at det er lykken, eller man kan vælge at dele den med fire andre og være fire gange så hurtig til at få et resultat. Det er med til at gøre den store forskel, siger Poul Jensen til Dagbladet Holstebro Struer.

Han nævner en deling af udgifter i forbindelse med eksempelvis markedsføring og europæiske messer som en anden fordel ved samarbejdet.

Poul Jensen kalder den nye ordre, der er fordelt næsten ligeligt mellem de fire firmaer fra Toolpartners, for ”en blåstempling” af samarbejdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079