23948sdkhjf

AH Industries i tysk samarbejde

AH Industries og tyske Multigear underskrev tirsdag en samarbejdsaftale på det globale vindtopmøde WindEnergy i Hamborg. Aftalen skal styrke renovering og opgradering af vindmøller, som ikke længere er dækket af leverandørens garanti og service.

Aftalen opfatter renovering af vindmøllers drivetrains og gearkasser med opgraderinger, der er baseret på Multigear og AH Industries’ respektive ekspertise og knowhow.

- AH Industries har i mere end 30 år leveret højpræcisionsbearbejdning af nøglekomponenter til vindmøller med den højeste standard af sikkerhed, kvalitet og håndværk. Vi er stolte af også at kunne anvende denne knowhow på vores seneste forretningsområde; Drivetrain Solutions, hvor vi istandsætter og servicerer drivetrains og gearkasser, og dermed bringer nyt liv til vindmøller over hele verden, siger Adrian Willetts, CMO og ejer af AH Industries.

AH Industries servicerer fra danske og asiatiske fabrikker og råder over et globalt servicesystem med afdelinger i Europa og Kina. Multigear har årelang erfaring med håndtering og renovering af gearkasser i Europa, Amerika og Asien.

- Multigear er specialist i reparation og opgradering af gearkasser af alle fabrikater. Vi har omfattende erfaring med slitage og skader på gearkasser og kan tilbyde opgradering til de nyeste tekniske standarder, som højner både levealder og pålidelighed betragteligt, siger administrerende direktør og ejer Achim Oebel, Mulitgear. 

Med samarbejdsaftalen kan både Multigear og AH Industries tilbyde deres kunder i vindindustrien en komplet renovering og opgradering af såvel drivetrains som gearkasser i vindmøller.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203