23948sdkhjf

Succes for sønderjysk vandrensning

Envotherm, der producerer vandrensningsanlæg, har fået sit endelige gennembrud.
For øjeblikket har Envotherm tilbud ude for 50 mio. kr. Nordborg-virksomheden har derudover lige sendt to vandrensningsanlæg af sted til en samlet pris på op mod 9 mio. kr. Det skriver Børsen.

Dermed er det nye tider for virksomheden, der gennem et par år har kæmpet for at få det endelige gennembrud. Det er blandt andet kommet inden for den biokemiske industri, hvor man har leveret anlæg til Bayer og Novo Nordisk, men også andre steder har man fået øjnene op for den sønderjyske teknologi, der både er energibesparende og sikrer meget rent vand.

Det har man blandt andet udnyttet på Flyvestation Karup, som også har fået leveret et rensningsanlæg fra Envotherm. Her har man konstateret, at vandet efterfølgende er så rent, at man kan genbruge det til vask af jetmotorer.

Succesen hos kunderne vækker naturligvis glæde hos de tre ejere, Richard D. Schmidt, Robert Buch Hansen og Vibeke Svendsen. De kan nu tage fat på næste skridt – nemlig at få deres virksomhed til at vokse. Målet er at nå en omsætning på 100 mio. kr. samt at have 25-30 medarbejdere om fem år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086