23948sdkhjf

KVM Industrimaskiner solgt

Et jysk investeringsselskab overtager aktiemajoriteten

Investeringsselskabet Zefyr Invest har foretaget sin første investering, og det blev i Kjellerup-virksomheden KVM Industrimaskiner, der producerer løsninger til betonvare- og asfaltindustrien i Nordeuropa.

KVM er grundlagt i 1956 og har 130 medarbejdere, der primært arbejder i Kjellerup. Koncernen har endvidere datterselskaber i England og USA.

Tidligere bestyrelsesformand Jesper B. Rasmussen og familien bag har drevet virksomheden siden 1997, men Industriudvikling har siden 2011 været med i ejerkredsen.

- Jeg er glad for på medarbejdernes og min families vegne, at vi har fundet et nyt familieejerskab, som vil videreføre og udvikle den nuværende strategi for KVM. Jeg glæder mig til at være med på virksomhedens fortsatte rejse, omend lidt mere fra sidelinjen, og ser frem til sammen med teamet i Zefyr Invest og det nye familieejerskab at arbejde videre med KVM’s strategi, udtaler Jesper B. Rasmussen.

Lars Stagaard Jensen, Zefyr Invest, udtaler:

- Ledelsen hos KVM har formået at skabe en robust virksomhed og et stærkt fundament for en yderligere vækst. Det nye familieejerskab og vi glæder os til i samarbejde med direktør Erik Petersen og medarbejderne at fortsætte den lønsomme udvikling af KVM. Som langsigtet medejer ser vi frem til at videreføre virksomhedens grundværdier omkring kvalitet og stærke kundeløsninger.

Som ny bestyrelsesformand indtræder Tommy G. Jespersen, som medbringer erfaring fra blandt andet KK Wind Solutions i Ikast.

KVM Industrimaskiner havde i 2016/2017 en bruttofortjeneste 56,2 mio. kr. og et overskud før skat på 8,7 mio. kr.

 Zefyr Invest er et investeringssamarbejde mellem en række jyske familier, og selskabet investerer primært i mellemstore produktionsvirksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093