23948sdkhjf

Hytor fusionerer og deler op

Indsatsen mod olie og gas samt vindmølleindustrien skal styrkes

Igennem de senere år har Hytor oplevet et stigende behov for at frigøre aktiviteter inden for vindmølleindustrien fra aktiviteter inden for primært olie og gas og den generelle industri. Trods synergier på tværs af brancherne kræver disse markeder en noget mere fokuseret og målrettet indsats. lyder det fra virksomheden.

- Vi oplever konstante konsolideringer og opkøb hos kunderne, som til stadighed hæver kravene til, at vi ikke kun skal være specialister, men også kunne levere en større del af en samlet løsning fremadrettet, slår direktør og ejer Niels G. Langerhuus fast.

Med afsæt i Hytors mission om at sætte kunden i fokus deles aktiviteterne i Hytor op i Hytor Fluid Solutions A/S og Hytor Tools Solutions A/S, begge under Hytor A/S.

Hytor Fluid Solutions vil varetage aktiviteterne inden for primært olie og gas samt den generelle industri, og Hytor Tools Solutions vil have fokus på de aktiviteter, der primært henvender sig til vindsegmentet.

- Opdeling af aktiviteterne er for så vidt ikke noget fremmed for os. Vi har allerede delt aktiviteterne delvist salgsmæssigt op i divisioner i dag, siger Niels Langerhuus, og fortsætter:

- Den primære forskel vil være opdelingen i den måde, vi vil komme til at kommunikere ud i markedet på, da aktiviteterne nu vil blive skilt fra hinanden, og det vil være mere overskueligt, hvad vi er i stand til at levere til kunden i kraft af en mere målrettet tilgang til kunderne.

For yderligere at styrke aktiviteterne inden for vindsegmentet bringes aktiviteterne i Eptools, som i dag er et søsterselskab til Hytor, sammen med vindaktiviteterne fra Hytor, og vil sammen operere under navnet Hytor Tools Solutions. Det betyder også, at de aktiviteter, som i dag ligger hos Eptools i Herning, flyttes til lokalerne i Esbjerg, hvorfra både salg, service, reparation og udlejning af produkter inden for hydraulisk og elektrisk værktøj samt generatorer og komplette værktøjsløsninger vil blive håndteret.

En endelig ændring i koncernstrukturen vil træde i kraft den 1. januar 2019. Flytningen af aktiviteterne i Herning hos Eptools vil påbegynde i slutningen af 2018 og forventes at være afsluttet inden andet kvartal 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078