23948sdkhjf

Aalborg CSP vil være blandt de førende i Inden

Et samarbejde med handelsfirmaet Sojitz skal gøre Aalborg SCP til en af de førende leverandører af dampkedler til CSP-anlæg på det Indiske marked.
Aalborg CSP's erfaring som udvikler og producent af blandt andet kedler til solanlæg og Sojitz' kendskab til det indiske marked skal gøre den aalborgensiske virksomhed til en central spiller på markedet for dampkedler til CSP-anlæg i Indien.

- Vi har store forventninger til det indiske marked, hvor der er et kæmpe potentiale for solenergi generelt, og den teknologi vi arbejder med, CSP, er allerede blevet meget anerkendt på markedet, forklarer Anne Kvist fra Aalborg CSP, og tilføjer:

- Vi ser også meget frem til samarbejdet med Sojitz, som i forvejen har stor erfaring med at arbejde på det indiske marked og har kontorer lokalt i Indien.

Sol i vækst i Indien
Ambitionen på det indiske marked for solenergi er generelt stor. Via ”Solar India”-programmet er målet at producere 1.000 MW solenergi, heraf halvdelen fra CSP-anlæg, inden 2013. Samme program har en målsætning om at generere 20.000 MW solenergi inden 2022.

Ud over kedler til soltårn-anlæg beskæftiger Aalborg CSP sig også med generatorer til solanlæg, som anvender parabolske trug.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157