23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Artlinco A/S
Gitte Dyrlund har overtaget jobbet som administrerende direktør i Artlinco A/S. Samtidig træder de to ejere, Søren X. Frahm og Robert B. Riedel, et skridt tilbage for at få mere tid til opgaveløsning og kunderelationer.

Artlinco er en designvirksomhed, der kan hjælpe kunderne med den samlede proces fra idé til markedsintroduktion.

Bramming Plast-Industri A/S
Vagn Rosenkilde er udtrådt af bestyrelsen. Hans Lohmann, administrerende direktør i Blücher Metal A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen.

Elektromarine A/S
Tage Lindsted Engsig er udtrådt af bestyrelsen. Jesper Høy er indtrådt som formand for bestyrelsen. Torben Stegenborg Andersen og Jørgen Behrnt Pedersen er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Elektromarine A/S leverer alle aspekter af industriautomationsløsninger, lige fra design, engineering, installation og dokumentation med speciale i marine, industri og offshore.

Fiberteam A/S
Carsten Aaby Andersen er i bestyrelsen for Fiberteam A/S blevet udskiftet med John Klindt.

Fiberteam A/S fremstiller emner i glasfiberarmeret polyester/vinylester til opbevaring og transport af kemikalier og/eller procesvæsker.

Hydraulico a/s
Kaj Taidal, direktør i Orca ApS, er udtrådt af bestyrelsen. Karen Kathrine Spaabæk Salling er indtrådt som formand for bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094