23948sdkhjf

Tocifret millionordre til Kallesoe

Kallesoe Machinery A/S skal levere et stort højfrekvensanlæg med tilhørende oplægningssystem og udløbsborde. Ordren er hentet i den russiske træindustri, hvor Kallesoe øjner store muligheder.
Kallesoe Machinery har de seneste måneder oplevet stigende ordreindgang, og torsdag i denne uge lykkedes det at vinde en stor ordre på en limtræspresse.

Anlægget er solgt til Sokol Timber Company i Rusland, der skal producere konstruktionsbjælker til huselementer af massivt træ:

- Det glæder os, at vi skal levere denne løsning. Det er et spændende projekt med et af vore kerneprodukter, udtaler CEO Bruno Kallesøe, der generelt har store forventninger til det russiske marked:

- Vi tror, der er store vækstpotentialer på det russiske marked inden for limtræsproduktion og dermed for de presselinjer, som Kallesoe Machinery producerer. Vi har allerede flere anlæg opstillet i Rusland, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden vil bringe her, siger Bruno Kallesøe.

Han tilføjer, at den stigende ordretilgang betyder, at virksomheden for øjeblikket ansætter flere medarbejdere – både i produktionen og i konstruktionsafdelingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11