23948sdkhjf

Aalborg Engineering nærmer sig halv milliard

Det nordjyske firma har flere ordrer end nogensinde og er tæt på at nå sine omsætningsmålsætninger et par år før tid.
Ordrebogen er tre-fire gange tykkere end nogensinde før, og allerede i 2011 er man tæt på at nå delmålet med en fordobling af omsætningen til 400 mio. kr. – et par år før planen.

Der er grund til glæde hos Aalborg Engineering, som forventer at realisere et overskud på ca. 15 mio. kr. efter skat næste år. Væksten skyldes især en kedel, som virksomheden har udviklet på igennem flere år, der nu er klar til at blive solgt.

- Det er en kedel, hvor vi kan opfange varme, der omdannes til damp, som kan anvendes til strøm. Det nye produkt åbner et helt nyt marked for os, og det bliver det, der løfter os en tand ekstra, forklarer Peter Overgaard, som har været administrerende direktør i selskabet siden september, til Børsen.

Passer på vækstfælde
Det nye system resulterer i store ordrer, og det første anlæg er allerede solgt til Norge, hvor det skal leveres næste år. Ifølge direktøren påvirker det omsætningen med 100 mio. kr. i både dette og næste år.

- Du skal passe på, at du ikke ender i den famøse vækst-fælde. Derfor har vi også fokus på at udvikle organisationen, så vi ikke bliver kvalt i vores egen succes, siger direktøren selv om fremtidens udfordringer.

Aalborg Engineering – der i øjeblikket beskæftiger knap 75 medarbejdere i Aalborg samt cirka 15 i datterselskabet, som ligger i Slovakiet – er derfor hele tiden på udkig efter kvalificeret arbejdskraft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113