23948sdkhjf

Flere besøgende på Automatik-messen

Messen kunne notere en fremgang i besøgstallet på 7 procent

Automations- og robotmessen Automatik 2018 sluttede torsdag efter tre dage med industrirobotter, innovative teknologier og automationsløsninger samt et væld af konferencer med stor tilslutning.

Messen bød på 183 udstillere og tiltrak 3.625 besøgende til Brøndby Hallen. Dermed var der tale om en fremgang fra 2016, hvor 3.399 personer besøgte messen.

Blandt udstillerne var blandt andre Wexøe, som benyttede messen til at fremvise nyheder indenfor personsikkerhed og produktionsoptimering fra Rockwell Automation samt Ewon, og her var tilfredsheden med messen stor allerede på messens anden dag:

- Det er her, det sker. Det er her, du har chancen for at udvide dine relationer til eksisterende kunder og skabe kontakt til nye kunder, og endelig er det her, du har muligheden for at markedsføre dig som værdiskabende leverandør i branchen, sagde divisionschef Kim Schrøder.

Også hos DJ Stork Drives og AVN Teknik var der masser af positive tilkendegivelser:

- Et af vores vigtigste medier er at komme ud på messer og møde folk ansigt til ansigt. Vi er ikke en virksomhed, som bare leverer komponenter. Vi er meget mere løsningsorienterede, så det her forum er et godt forum for os. Vi har været på messer sammen med MCH i en årrække, og har altid fået nogle gode ting med hjem, sagde market manager Per Hasselby Nielsen fra DJ Stork Drives, og blev suppleret af AVN Teknik:

- Vi har været på Automatik-messen, siden den startede i 2004, og har altid været glade for at komme her. Messen giver os en god mulighed for at møde kunder på Sjælland, men også de kunder, som kommer fra Sverige. Generelt er de besøgende på Automatik typisk meget vidende, så det er virkelig kvalitetsbesøg, vi får på messen, sagde produktchef Flemming Blauert fra AVN Teknik.

Foruden den store udstillingsdel bød Automatik 2018 også på et væld af konferencer. Med emner som digital ledelse, industri 4.0, maskinsikkerhed og robotter i produktionen kunne både besøgende og udstillere suge til sig af ny viden fra branchens eksperter. I alt deltog 1.531 personer på Automatiks konferencer.

Fik du læst alle vores artiker om Automatik 2018:
Robotterne skal servere morgenmad på sengen
Og Dira Automatiserings-prisen går til
Så er Automatik 2018 i gang
Comeback efter 10 år
Carlo Gavazzi går IO-vejen
SMC viser bredden
Besøg messen på to minutter
Robotnørder har fokus på standardløsninger

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11