23948sdkhjf

Nyt om navne: Pajo-Bolte opruster inden for salg

Hobro-virksomheden har fået ny salgs- og markedsdirektør

Pajo-Bolte, som med udgangspunkt fra virksomhedens centrallager i Hobro, forsyner den danske fremstillingsindustri med befæstelse, har ansat Keld E. Andersen som salgs– og markedsdirektør.

Keld E. Andersen har senest været ansat mere end 12 år hos Sanistål som category & procurement manager og har mere end 15 års erfaring indenfor befæstelsesbranchen.

Han har tidligere været ansat i Pajo-Bolte i en periode på ni år, og han var med fra virksomhedens spæde start, for 25 år siden.

- Jeg har fulgt med i Pajo-Boltes imponerende udvikling, og jeg glæder mig fantastisk meget til igen at blive en del af en meget solid, kulturbåren virksomhed med nogle stærke kerneværdier – og til at bruge mine kompetencer og erfaringer til at medvirke til en fortsat spændende udvikling for Pajo-Bolte, siger Keld E. Andersen, der fortsætter:

- Der er stadig masser af udviklingsmuligheder for Pajo-Bolte, og jeg glæder mig til at møde kunderne og fortælle om de værditilbud, som Pajo-Bolte kan tilbyde i hele forsyningskæden, og ikke mindst i den ofte tunge og tidskrævende håndtering af befæstelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078